U vezi od 2009. godine
0

Potvrđeno je, Britney Spears se vjerila

Sarajevo-x.com
Jučerašnja nagađanja o vjeridbi Britney Spears i Jasona Trawicka su i definitivno potvrđene danas jer je par viđen u Planet Hollywood Resortu u Las Vegasu kako slave zaruke zajedno sa bliskim članovima porodice. Poznati menadžer u Hollywoodu, Trawick zaprosio je Britney na svoj 40. rođendan.

Večeras je planirana velika proslava u Chocolate Loungeu, Sugar Factory u hotelu Paris gdje će zatiim u njihovu čast biti održana plesna žurka u Chateu noćnom klubu. Ovo nije prvi put da je Britney došla u Vegas sa namjerom da se uda. Prije nekoliko godina udala se u Las Vegasu za Jasona Alexandera, a brak je trajao 55 sati.

Trawick je danas u ekskluzivnom intervjuu za Access Hollywood potvrdio da je zaprosio djevojku dijamantnim prstenom. Neimenovani izvor rekao je za US Weekly da je ceremonija bila tradicionalna i da su podijelili i parče torte kao simboličan početak dijeljenja u bračnom životu.

Britney je bila za nijansu tajanstvenija i podijelila je sa svojim fanovima na Twitteru da joj je Jason poklonio nešto što se raduje pokazati svima.

"Moj Bože, Sinoć me Jason iznenadio sa poklonom koji sam čekala i jedva čekam da vam pokažem šta je to", riječi su kojima se obratila javnosti, prenosi Daily Mail.

Britney je u vezi sa Jasonom od 2009. godine nakon problematičnog raskida sa paparazzom Adnanom Ghalibom. Takođe je dodala da je prva pitala Trawicka da izađu na kafu koji je tad bio njen menadžer.