Showbiz
0

Porodica Jolie-Pitt se seli u New Orleans

FENA
Zasićeni životom u Hollywoodu, koji uključuje stalnu medijsku pažnju, najpoznatiji glumački par današnjice odlučio se s djecom preseliti u New Orleans, gdje su nedavno kupili veliko imanje.

Brad Pitt i Angelina Jolie više nisu stanovnici Hollywooda, jer, kako kažu, ne mogu više trpiti konstatne napade paparazza i život u centru medijske pozornosti, piše Hollywood Online.

Zato su se odlučili na mirniju varijantu života, i to u francuskoj četvrti New Orleansa, gdje su nedavno kupili imanje. Već su našli i školu koju će pohađati njihova djeca Maddox, Zahara i Shiloh.

Najljepši glumački par na svijetu oduševio je modne kritičare pojavom na Zlatnom globusu, gdje su proglašeni najbolje odjevenim parom. Film "Babbel" velika je prekretnica u karijeri Brada Pitta, koji dosad nije mogao ni zamisliti nominaciju za neku važniju filmsku nagradu, obzirom da mu filmski kritičari godinama nisu priznavali glumački talent.

Stvari se, očito, mijenjaju, pa se priča da bi filmom "The Curious Case Of Benjamin Button", kojeg Brad trenutno snima, konačno mogao postati priznat kao glumac, a ne samo kao modna ikona i jedan od naljepših muškaraca svijeta.