Ipak mu prijeti zatvor
0

Podignuta optužnica protiv Chrisa Browna

Sarajevo-x.com
Okružno tužilaštvo Los Angelesa ipak je podiglo optužnicu protiv mladog R&B pjevača Chrisa Browna zbog navodnog fizičkog napada na, ako je vjerovati današnjim naslovima u žutoj štampi, njegovu novopečenu suprugu Rihannu.

Podsjećamo, ovaj incident je šokirao javnost, naročito nakon što je objavljena fotografija "premlaćene" Rihanne, koja je zbog posjekotina i modrica na licu bila prisiljena otkazati zakazani nastup na dodjeli nagrada Grammy u večernjim satima te kobne nedjelje.

Prema policijskom izvještaju svađu "strastvenih" ljubavnika izazvala je sms poruka koju je neka ženska osoba poslala Brownu. Chris, blago rečeno, nije imao razumijevanja za ljubomoru svoje drage, te ju je navodno pokušao izgurati iz svog automobila, zbog čega je ona glavom udarila u prozor suvozača. Pjevaču i glumcu to nije bilo dovoljno, te je bespomoćnu Rihannu nastavio udarati, gristi, daviti i prijetiti joj smrću.

Brown, koji je s hit singlom "Run It!" zasjeo na tronu Billboardove liste "Hot 100", optužen je za kazneno djelo napada i kriminalne prijetnje. Ako bude osuđen, američkoj muzičkoj zvijezdi prijeti čak četiri godine i osam mjeseci zatvorske kazne, potvrdila je američkim medijima glasnogovornica Okružnog tužilaštva Los Angelesa.

Tabloidi širom svijeta objavili su vijest da je od prošlog vikenda mladi par ponovo u ljubavi, a neki su danas otkrili kako su se Rihanna i Chris Brown čak uspjeli u tajnosti i vjenčati.