Showbiz
0

Playboy odbio slikati Britney Spears

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Popularni časopis Playboy odbio je slikati nekadašnju princezu popa Britney Spears zbog njenog nastupa na dodjeli VMA i novčane naknade koliku je pjevačica postavila. Prije pet godina, kada je Britney bila na vrhuncu karijere, Playboy je nudio dva miliona dolara za njene golišave slike no ona ih je glatko odbila.

Hugh Hefnerov popularni Playboy časopis odbio je slikati nagu Britney Spears zbog nepopularnosti nekada slavne pop pjevačice te njenog sedmocifrenog novčanog zahtjeva za golišave fotografije, prenio je The National Ledger.

Prema navodima, Hefner je bio voljan platiti samo 400.000 dolara što je za Britney Spears bilo malo.

Prije pet godina, kada je Britney bila na vrhuncu, Playboy je nudio ovoj pjevačici čak dva miliona za nago slikanje no ona ih je odbila.

Izvor za The National Ledger je izjavio kako su nastup na dodjeli Video Music Awards-a te fotografije koje je uslikao jedan paparazzo, a na kojima je Britney bez donjeg rublja, umanjile cifru za koju bi Playboy pristao slikati nagu Britney.

Isti izvor je izjavio kako je Britney u zabludi ako misli da će neko htjeti slikati njeno tijelo koje je toliko puta viđeno u javnosti, na zabavama i njenim ludim ispadima.