Michael Jackson hospitaliziran
2

Pjevačeva borba s teškom infekcijom kože

Sarajevo-x.com
Kontroverzni pjevač Michael Jackson nalazi se u bolnici zbog komplikacija koje su nastale kad se, zbog kožne bolesti, njegova koža počela bukvalno raspadati, tvrde tabloidi.

Teška bolest koja ne reagira na antibiotike slavnog pjevača Michaela Jacksona mogla bi imati kobne posljedice jer se njegova koža nalazi u stanju raspadanja i ljekari smatraju da je jedini izlaz iz ove situacije rekonstruktivni hirurški zahvat, prenosi tabloid The Sun.

'Michael Jackson ima tešku infekciju kože koju je davno dobio prilikom plastične operacije nosa. Infekcija s kojom se pjevač godinama bori otporna je na konvencionalne antibiotike, te on trenutno intavenozno prima posebnu terapiju i nalazi se na bolničkom liječenju', rekao je izvor magazinu The Sun.

Izvor, čije ime magazin ne navodi, rekao je da se ljekari svim silama bore protiv infekcije koja se raširila po cijelom tijelu oboljelog Jacksona.

Pjevačev glasnogovornik odbio je komentarisati navode tabloida, a posljednji put se javnosti obratio prošlog mjeseca kad je rekao da Michael Jackson priprema povratak na scenu i novu svjetsku turneju.