Nakon dvije godine braka
0

Pjevač Usher podnio papire za razvod

Sarajevo-x.com
Poznati muzičar Usher nakon nepune dvije godine braka sa suprugom Tamekaom Foster Raymond odlučio se, iz sada još nepoznatih, zatražiti razvod.

R&B zvijezdi problem nije predstavljalo ni to što sa suprugom ima dvojicu sinova, jer je izgleda odlučan u namjeri da se što prije razvede.

Kako navodi magazin People Usher je papire za razvod predao Vrhovnom sudu u Atlanti, te se nada da će proces ubrzo biti okončan.

Prema saznanjima od neimenovanih izvora par već nekoliko mjeseci ne živi skupa. A pjevač je, svakako, često bio odsutan i zbog snimanja novog albuma u Las Vegasu.

"Usher je činio sve kako bi Tamekau držao podalje od sebe", tvrdi neimenovani izvor za magazin People.

S druge strane, Usherova supruga je činila sve kako bi porodicu održala na okupu, no to joj izgleda nije uspjelo.

Noć prije nego što je Usher podnio papire za razvod Tameka je je prisustvovala premijeri novog filma Eddieja Murphyja. Premijera filma 'Imagine That' održana je u Atlanti, a muzičareva supruga se pojavila u prisustvu dvojice sinova, osamnaestomjesečnog Raymonda V-a i šestomjesečnog Naviyda.

"Tameka je bila presretna i svu noć se smijala. Nosila je sivu majicu uske traperice i štikle", kazao je jedan od prisutnih na premijeri.

Niko iz pjevačevog 'tabora' još nije potvrdio niti demantirao vijest o razvodu.