Showbiz
0

Paula Abdul šokirala Ameriku

FENA
Paula Abdul, pjevačica poznata po hitovima poput "Rush, rush", "Straight Up" i ostalim muzičkim uspješnicama osamdesetih, u posljednje se vrijeme na američkoj televiziji pojavljuje kao jedna od članica stručnog žirija emisije "American Idol".

Svojim nedavnim javnim istupom, kada se tokom intervjua za televiziju Fox pojavila u alkoholiziranom stanju, šokirala je Ameriku.

"Šokirala" bi u današnje vrijeme možda bila ipak prejaka riječ, budući da su to prije nje napravile i mnoge druge zvijezde (gotovo svaki javni nastup pjevačice Courtney Love je primjerice obilježen ekscesima izazvanim prethodnom konzumacijom droge ili alkohola, dok se Britney Spears pred publikom nedavno i onesvjetila).

Paula je, naime, s dvjema televizijskim voditeljicama razgovarala jedva držeći oči otvorene, petljajući jezikom, mašući rukama i praveći grimase.

Njezin glasnogovonik na nagađanja da je bila pod utjecajem droge ili alkohola kazao je kako pjevačica u životu nije popila kap alkohola te kako nije bila pod utjecajem nikakve droge, nego je jednostavno bila "preumorna".

Pjevačica se medijima, međutim nije opravdala umorom, nego je krivnju preusmjerila na tehničke probleme, tačnije "audio smetnje" koje su se pojavile tokom intervjua.