Showbiz
0

Paris Hilton se vraća u zatvor

Sarajevo-x.com
Paris i Kathy Hilton, Foto: Reuters
Paris i Kathy Hilton, Foto: Reuters
Slavna bogatašica Paris Hilton u petak je doživjela histerični napad kada joj je sudac na sudu u Los Angelesu naredio da se ponovo vrati u zatvor i odsluži kaznu do kraja.

Poznatoj jetseterici je odbijen zahtjev da novo saslušanje prati preko telefona, te se morala ipak lično pojaviti na sudu.

Hiltonova je napustila zatvor u četvrtak, nakon samo tri dana boravka u pritvoru, a osuđena je na 45 dana zatvorske kazne zbog kršenja uslovne kazne. Njeno puštanje iz zatvora zbog nepoznatih medicinskih razloga izazvalo je veliko negodovanje javnosti.

U petak je sudac trebao odlučiti da li Hiltonova može ostati u kućnom pritvoru. Paris Hilton se u sudnicu pojavila sa lisicama, te je sve vrijeme plakala. Ipak, sudac nije imao nimalo razumijevanja za mladu nasljednicu hotelskog carstva te je odlučio da Hiltonova svoju zasluženu kaznu ipak odsluži u zatvoru.

Paris Hilton je nakon saopštene sudske odluke ogorčeno vikala "kako to nije pravedno".

Mlada bogatašica je osuđena na 45 dana boravka u kalifornijskom zatvoru u Lynwoodu, na posebnom odjelu za slavne i javne ličnosti, policijske službenike i ostale VIP osobe, a do sada je tek odslužila tri dana.