Kao odgovor McCainu
0

Paris Hilton se kandiduje za predsjednicu SAD-a

Sarajevo-x.com
Američka bogatašica Paris Hilton koja se okušala na filmu, u muzici i radila kao model, a nigdje nije postigla zapažen uspjeh, ovaj put želi biti, ni manje ni više nego predsjednica Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon što je republikanski kandidat u ovogodišnjoj utrci za tu poziciju, John McCain, izvrćući ruglu svog protivnika Baracka Obamu, uporedio ga sa Britney Spears i Paris Hilton, jetsetterica nije ostala dužna. Naime, odlučila je da se McCainu zahvali na promociji njenog imena, te u video spotu otkriva kako razmišlja o kandidaturi za predsjednicu SAD-a.

U početku se nasljednica nije oglašavala po pitanju reklame u kojoj se poređenjem sa njom Obama naziva celebrityjem aludirajući na to da nije sposoban voditi naciju, ali onda se pojavio snimak gdje sunčajući se pored bazena u svom domu Paris kaže: "Hej Ameriko, ja sam Paris Hilton i popularna sam" te poručuje da je "naborani sijedi čovječuljak iskoristio za svoju kampanju" tako da to vjerojatno znači da se sada i ona natječe za predsjednicu.

"Potpuno sam spremna da vodim," kaže Paris koja bi za svoju potpredsjednicu željela vidjeti pjevačicu Rihannu, a ako bi se uselila u Bijelu kuću obojila bi je u ružičasto kako bi bila više cool.