Zbog posjedovanja droge
0

Paris Hilton će dobiti godinu uslovne kazne

Sarajevo-x.com
Paris Hilton (Foto: AP)
Paris Hilton (Foto: AP)
Paris Hilton je odlučila da se nagodi sa sudom, pa je priznala kako je kokain, koji je nedavno pronađen u njenoj torbici, ipak njen. Navodno, bogata nasljednica će dobiti samo godinu uslovne kazne za posjedovanje droge.

Hilton će se pred sudom u Las Vegasu pojaviti u ponedjeljak, te će i zvanično priznati da je kokain biti njen, kazao je za žurnal "Las Vegas" neimenovani policijski izvor koji tvrdi da je vidio kopiju nagodbe.

Paris Hilton će zbog posjedovanja droge dobiti godinu uvjetne kazne, platit će 2.000 dolara kazne, odraditi 200 sati društveno korisnog rada, a morat će posjećivati i centar za odvikavanje od droga.

Podsjećamo, prije nekoliko sedmica policija u Las Vegasu je zaustavila vozilo Cya Waitsa, dečka Paris Hilton, zbog dima koji je izlazio kroz prozor vozila. Pretragom je pronađen kokain u torbici bogatašice.

Ona je najprije tvrdila da nije znala za drogu, da paketić kokaina nije njen, zatim je kazala kako je mislila da je to paketić žvakaćih guma, a na kraju je ipak pristala da se nagodi i kaže kako je kokain pripadao njoj.