Showbiz
0

Pamelu Anderson zlostavljali dok je bila dijete, kao tinejdžerku je silovala banda

Klix.ba
Bivša zvijezda Baywatcha Pamela Anderson otkrila je kako je bila seksualno zlostavljana kada je imala samo 12 godina, a da je grupa muškaraca silovala u njenoj 16. godini.

Ovo strašno priznanje Anderson je iznijela na ručku njene nove fondacije na Film Festivalu u Kanu. Glumica je opisala nekoliko traumatičnih iskustava u mladosti, rekavši kako ju je zlostavljala dadilja kada je imala samo šest godina.

Četrdesetšestogodišnja plavuša kazala je i to kako ju 25-godišnji mladić silovao kada je imala 12 godina, a da bi je potom njen momak s drugovima grupno silovao kada je imala 16 godina. Glumica je objasnila da su svi ti događaji utjecali na to da se okrene životinjama i zavoli ih jako.

"Roditelji su me pokušali sačuvati na sigurnom, ali svijet nije bio sigurno mjesto. Moj otac je bio alkoholičar, a moja majka je radila u dva kafića kao konobarica", prisjetila se.

Pamela je kazala kako nije rekla majci o tome jer nije željela "slomiti njeno srce".

"Moj afinitet prema životinjama me je spasio. Drveće mi se obraćalo, nisam bila sigurna da sam živa. Moja lojalnost ostaje u životinjskom carstvu. Apelujem da ih zaštite i samo njih. Molila sam se kitovima dok su mi stopala bila u okeanu, oni su mi jedini pravi prijatelji dok nisam dobila djecu", rekla je ova aktivistica za zaštitu životinja.

Anderson je udata za Ricka Salomana i ima dvojicu sinova s bivšim mužem Tommyjem Leejem.

"Promijenili smo zakona o dobrobiti životinja širom svijeta i u proteklih 20 godina razgovarala sam sa parlamentom, kraljevima, kraljicama. Slušali su me i divili mi se ljudi poput Castra i luckastog Putina Postoji način da se ovo iskoristi u dobre svrhe", rekla je.