Trzla-mrzla u Liverpoolu
0

Pameline noge sijevale na minus osam Celzijusa

Sarajevo-x.com
Temperatura od minus osam stepeni, logično, stanovnike Liverpoola je natjerala da se itekako utople i obuku u skladu s vremenskim (ne)prilikama.
No, ako je hladno Britancima to nikako ne znači da je hladno i bivšoj "Playboyevoj" zečici, Pameli Anderson. Ona je odlučila ignorisati minuse te je u ponedjeljak uvečer izašla vani golih nogu i u sandalama iz kojih su izvirivali nožni prsti.

Ogrnula se tek krznenim kaputićem sa leopardovim šarama. Zima joj nije smetala ni da se osmjehuje fotografima dok korača ka O2 akademiji gdje je koncert imao Sir Paul McCartney.

Pamela (43) igra ulogu Genie u predstavi "Aladinova svjetiljka" koja je na repertoaru Empire Theatra u Liverpoolu do 2. januara iduće godine, a procjenjuje se da će Andersonova za ovaj posao dobiti više od 100.000 funti.

Ovo je Pamelin drugi Božić u Velikoj Britaniji, budući da je prošle zime igrala u New Wimbledon Theatreu.

"Bila sam oduševljena kad su me pozvali da igram Genie. Znala sam da je to prilika za novu zabavu, ali i da vidim neke stare prijatelje i steknem neke nove. Vrlo sam uzbuđena zbog boravka u Liverpoolu, gradu u kojem nikad prije nisam bila, iako sam veliki fan 'Beatlesa'", rekla je Andersonova, prenosi "Daily Mail".