Modna revija u Miami Beachu
0

Pamela u slavnom kostimu iz "Baywatcha"

Sarajevo-x.com
Holivudska starleta Pamela Anderson na modnoj reviji u Miami Beachu prošetala se u slavnom crvenom kupaćem kostimu, koji je postao zaštitni simbol njene gumačke karijere.

Glumica, najpoznatija po ulozi CJ Parker u megapopularnoj seriji "Baywatch", prvi put je odjenula kostim spasilačke službe 1992. godine, a 17 godina poslije ponovo je pokazala da je njeno tijelo u zavidnoj formi.

Andreson, inače majka dvoje djece, paradirala je na reviji Richieja Richa, a kostim je kombinirala sa cipelama sa visokim potpeticama bež boje i upadljivom ogrlicom.

Posjetioci su primjetili i bizaran detalj, traku kojom se obilježava mjesto zločina koju je omotala nogu. Prilikom ulaska na pistu, glumica je držala masku preko lica koju je kasnije sklonila na opće oduševljenje publike.

Ona je nadavno otkrila da i sada često 'uleti' u kupaći kostim sa snimanja kada želi da unese dodatnu strast u svoj ljubavni život.

"Čuvam kostim iz Baywatcha u mom sefu. Jednom sam ga odjenula, skočila pod tuš i spasila svog dečka. Proživjela sam neke od najboljih trenutaka u životu u tom kostimu", kazala je ona.

Seksipilna plavuša izgleda da želi da zaradi što više novca, jer građevinskoj firmi koja renovira njenu kuću u Malibuu duguje preko 1,1 miliona dolara.