Showbiz
0

Pamela Anderson želi vidjeti Scarlett Johansson na naslovnici Playboya

FENA
Kraljica Playboyevih naslovnica (kakvom ju mnogi još uvijek smatraju), Pamela Anderson, na naslovnici najpoznatijeg časopisa za muškarce željela bi vidjeti jednu od najljepših žena Hollywooda - Scarlett Johansson.

Bivša "Baywatch djevojka", koja je za naslovnicu Playboya pozirala rekordnih 21 put, smatra kako bi zvijezda filma "Izgubljeni u prijevodu" bila idealna ljepotica za naslovnicu časopisa koji ju je i samu proslavio.

"Scarlett Johansson bila bi definitvno moj prvi izbor za takvo nešto. No, sumnjam da bi pristala na takvo što", izjavila je za jedan američki časopis Anderson, objasnivši kako je s jedne strane "cool" pojaviti se na naslovnici Hefnerova časopisa, dok to za neke glumice, s druge strane, i ne predstavlja nešto toliko privlačno.

Atraktivna Scarlett nedavno je proglašena zvijezdom s najseksi tijelom u časopisu "Glamour", a ako je suditi po njezinoj izjavi da nikada svoju životnu priču neće prodati kako bi po istoj bio snimljen film jer to smatra "vulgarnim", Johansson neće tako lako podlijeći ni "kupoprodaji" svog tijela za naslovnicu.