Showbiz
0

Pamela Anderson želi pomoći cijelom svijetu

Sarajevo-x.com
Novogodišnja odluka najomiljenije Playboyeve zečice, Pamele Anderson, jeste da u 2007. godini “pomogne cijeloj planeti i svima na Zemlji”.

Bivša zvijezda Baywatcha želi da slijedi primjer drugih zvijezda, poput Angeline Jolie i Madonne, i da se posveti dobrotvornom radu.

“Trebam donijeti neke bitne odluke o mojoj karijeri. Imam dosta opcija, ali ono najvažnije jeste da zaista želim da se uključim u neka pitanja zaštite okoliša…kao i u ljudska pitanja diljem svijeta.”, napisala je Pamela.

  1. godine Pamela se priključila dobrotvornoj kampanji M.A.C. Cosmeticsa i pomogla skupiti novac za oboljele od AIDS-a. 39-godišnja zečica također je i glasnogovornica za PETA-u, organizaciju koja se bori za prava životinja.

“Moj naveći osobni uspjeh je bio rad koji sam obavljala za PETA-u za oboljele od AIDS-a, kao i pomaganje ljudima koji boluju od hepatitisa C, poput mene. Svi smo mi ljudi I griješimo. Zato trebamo podržati jedni druge, uvijek biti svjesni svojih izbora, učiti svoju djecu da brinu o životinjama, okolišu i drugim ljudima u svijetu.”, dodala je Pamela.

Vezani članci