Radna posjeta
0

Pamela Anderson oduševila Crnogorce

Sarajevo-x.com
Amerikanka Pamela Anderson, u svijetu poznata po velikim silikonskim grudima i ulozi u TV seriji, ovih dana uživa u ljepotama Crne Gore gdje, kako pišu tamošnji mediji, planira graditi hotel.

Iako američki mediji pišu da je na ivici finansijske propasti, te da živi u prikolici, Pamela negira ove tvrdnje. Bilo kako bilo, naslovne strane crnogorskih medija danima zauzima bivša zvijezda serije "Baywatch", a u srijedu ju je u svojim radnim prostorijama primio i gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša. Pamela je obišla i gradilište Atlas Capital Centra, te se vozila luksuznom jahtom po Boki.

Oskudno odjevena je, pišu crnogorske Vijesti, prekršila rigorozna pravila oblačenja u gradskoj upravi, a prisutni su je samo nijemo posmatrali.

Istakla je kako joj se sviđa grad, ali i obala, te da je za Crnu Goru čula od prijateljice iz Bosne i Hercegovine. U okviru kompleksa Atlas grupe, otvorila je i spa klub, a osoblje hotela Avala, u kojem je plavuša odsjela, oduševilo se njenim ponašanjem.

"Ona je krajnje normalna, nasmijena osoba. Nije imala nikakvih specijalnih prohtjeva, niti je tražila da joj se bila što specijalno priprema", istakli su.

Vezani članci