Showbiz
0

P. Diddy raskinuo sa dugogodišnjom djevojkom

Sarajevo-x.com
Foto: AP; P.Diddy i Kim Porter
Foto: AP; P.Diddy i Kim Porter
Samo nekoliko mjeseci nakon što je djevojka P. Diddyja, Kim Porter rodila blizanke, par je objavio da su se rastali. Glasnogovornik je u utorak potvrdio njihov raskid iako su Kim i P.Diddy nedavno u magazinu "Essence" izjavili ljubav jedno drugom.

Magazin Essence detaljno je prenio turbolentnu romancu P. Diddyja i njegove dugogodišnje djevojke Kim Porter. Par je u tom magazinu, osim o ljubavi, govorio i o nedaćama koje su ih snašle u toku veze. Izgleda da su ljubavne izjave bile kratkog vijeka.

P. Diddy je ranije bio u vezi sa Kim i ona mu je rodila sina kada je on započeo vezu sa Jennifer Lopez. No ta je romansa završila 2001.

Kim je za magazin izjavila kako je P.Diddy jednostavno "pao na Jenniferinu veliku stražnjicu i slatki osmijeh" te da je znala kako ga to neće dugo držati i da će joj se vratiti. Par je završio i na sudu zbog veće alimentacije koju je Kim tražila za sina.

P. Diddy je za Essence izjavio kako tada nije bio spreman oženiti Kim i da se pitao da li je Bog namijenio čovjeku da ima samo jednu ženu.

Iako je P. Diddy naglasio kako je sada "najmonogamniji nego što je ikad bio u svom životu", glasine su govorile da u njegovom životu postoji još jedna žena - Sienna Miller.

Glumica se mnogo namučila dok je opovrgla sve navode da su ona i P. Diddy par.