Showbiz
10

Ovako su Elton John i njegov partner proslavili ulazak u bračnu zajednicu

Klix.ba
"Just Married"
Poznati muzičar Elton John i njegov dugogodišnji partner David Furnish službeno su stupili u brak, devet godina nakon što su započeli civilnu zajednicu. Imali su vrlo romantičnu ceremoniju kojoj su prisustvovali članovi porodice, prijatelji, veliki broj poznatih ličnosti, kao i njihovi sinovi Zachary (3) i Elijah (23 mjeseca).

Slavni par želio je podijeliti sreću sa cijelim svijetom pa su fotografije s vjenčanja postavili na društvene mreže uz hashtag #sharethelove (širite ljubav). Dječaci se nisu odvajali od svojih očeva tokom cijele ceremonije, koja je obavljena u Engleskoj..

Ceremoniji su prisustvovali Beckhamovi, Hugh Grant, komičar Jimmy Carr, pjevačica Lulu, muzičar Ed Sheeran, voditeljica Susannah Constantine, te Evgeny Lebedev.

Elton i David su bili odjeveni u elegantna crna odijela, a cijela sala bila je ukrašena crvenim ružama. Prije devet godina stupili su u civilnu zajednicu i među prvim su gay parovima koji su stupili u bračnu zajednicu otkako je Engleska ove godine promijenila zakon.