Lindsay Lohan
0

"Otac mi je prijetio da će me ubiti"

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Problematična Lindsay Lohan svim silama pokušava svoj život vratiti u normalu, ali tabloidi i dalje imaju mnoštvo materijala da bi stalno nešto pisali o ovoj američkoj glumici, koja iza sebe ima tek 23 godine i problema dovoljno za tri života. U posljednjim napisima objavljeno je svjedočenje LiLo da joj je otac prijetio smrću.

Nakon što je Michael Lohan s policijom upao u stan svoje kćerke u Los Angelesu, u potrazi za njenom mlađom sestrom Ali (16), Lindsay je "proključala" i ispričala da je Michael prijetio da će ubiti nju i njenog brata.

Britanski The Sun navodi da LiLo oca sada zove "bivšim tatom" i patološkim lažovom jer je pričao da je u njenom stanu zatekao "navodnog prijatelja koji je izgledao kao zombi", a da je Lindsay imala krvave oči i lice umrljano šminkom.

"Nije jednostavno kad javno ponižavate svoju rođenu djecu i njihovu majku. Nije jednostavno bilo ni meni ni Michaelu kad nam je otac pred prijateljima prijetio da će nas kidnapovati i ubiti! Ovdje Ali i ja trebamo zaštitu od tog patološkog lažova", kazala je Lindsay.

Njena majka Dina složila se da je njen bivši suprug opasan i da nema prava da upada u stan svoje kćeri.