James Blunt
0

"Opsjednutost slavnima je nezdrava"

Sarajevo-x.com
Pop zvijezda James Blunt, koji je nedavno nastupao u sarajevskoj Zetri, u jednom je intervjuu interes medija za njegov privatni život opisao "nezdravim".

Britanski zavodnik je, naime, priznao kako nikako ne razumije zašto njegov ljubavni život privlači ogromnu pažnju medija, jer smatra da javnost ne bi trebala mariti za njegove ljubavne veze.

"Nikada nisam čitao tabloide, ali mislim da je to poprilično nezdrava navika. Vi i ja nismo psi koji njuškaju jedni druge. Ja nisam zainteresiran za vaš privatni život, niti bih trebao biti, kao što ni vas ne bi trebao zanimati moj privatni život", prokomentarisao je Blunt.

"Mi bismo trebali biti inteligentna ljudska bića koja mogu raspravljati i možda čak postizati mnogo važnije stvari od čitanja o tome ko s kim odlazi u krevet. Što se mene tiče, ja sam uvijek bježao od takvih stvari , a sada kada sam javna ličnost pokušavam to sve ignorisati".

James Blunt je dodao i kako bi više volio da mu novinari postavljaju pitanja vezana za njegovu muziku.

"Ja nisam slavna osoba, već muzičar. Neovisno o tome da li volite moje pjesme ili ne, muzika je dio naše umjetnosti i kulture i upravo nas ona razdvaja od životinja".