Ukraden muzički materijal
0

Opljačkana kuća Amy Winehouse

Sarajevo-x.com
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Kuća preminule pjevačice Amy Winehouse je opljačkana, a njena porodica je izvijestila da su ukradene kopije neobjavljenih pjesama, knjige pjesama i pisma. Njen otac Mitch sumnja da je krađu počinio jedan od poznanika muzičarke.

Pristup domu Amy Winehouse, koja je preminula 23. jula, imalo je oko 20 osoba, članovi porodice, prijatelji, obezbjeđenje i policija. Otac muzičarke, Mitch, koji je otišao na odmor kako bi se izborio s gubitkom kćerke, istakao je da će se po povratku razračunati s pljačkašima.

Kako je prijavljeno, nestale su dvije knjige pjesama, pisma, a ne mogu pronaći ni jednu od omiljenih gitara pjevačice, te tekstove pjesama koje je spremala za treći album.

"Ovo je zaista šok za njenu porodicu. Porodica, menadžment i izdavačka kuća se još nisu dogovorili šta da učine s njenim neobjavljenim materijalom. Ovo je tako užasno", kazao je izvor blizak porodici, objavio je The Sun.

Otac preminule muzičarke izjavio je da se nada da će onaj ko je ukrao predmete i vratiti ih, jer bi to bilo najbolje za sve.