Joe Jackson
0

"Omer jeste sin Michaela Jacksona"

Sarajevo-x.com
Foto: The Sun
Foto: The Sun
Dvadesetpetogodišnji mladić Omer Bhatti zaista jeste sin nedavno preminulog Michaela Jacksona, potvrdio je otac kralja popa Joe Jackson.

O ovome se počelo govoriti nakon što se na komemoraciji pjevaču, među ostalom bližom familijom, našao i dotad medijima nepoznati momak.

"Da, znao sam da je Michael imao još jednog sina. On i liči na Jacksonove, ponaša se kao Jackson i zna plesati kao Jackson", izjavio je za tabloid The Sun bivši menadžer grupe Jackson Five, "glava porodice" Joe Jackson.

Vijest da Jacko ima četvoro djece došla je skoro uporedo s onom da će majka višestrukog dobitnika Grammyja, Katherine, preuzeti starateljstvo nad sinovljevom djecom, s tim da će biološkoj majci Princea Michaela (12) i Paris (11) dozvoljavati da ih viđa.

Bivša supruga Michaela Jacksona Debbie Rowe nije tražila strateljstvo nad djecom, ali bila je odlučna u tome da Joea udalji od svojih potomaka.

Michael, kojeg je srce izdalo u 50. godini, navodno je i prije govorio prijateljima da ima sina Omera, koji je plod avanture za jednu noć.

Omer Bhatti sad želi napraviti DNA test kako bi se uvjerio da je istina ono što njegov potencijalni djed govori.