Showbiz
0

OK! Magazin će objaviti sramotne slike Britney Spears

Sarajevo-x.com
U pokušaju da vrati nekadašnju slavu, Britney Spears se ove sedmice ponudila magazinu OK! za intervju i nekoliko fotografija. Međutim, pop princeza se, prema navodima redakcije magazina, ponašala "kao da je nenormalna“ i slike su ispale grozno. Cijelu priču OK! će objaviti u petak.

U izjavi za portal TMZ, glavna urednica magazina OK! Sarah Ivens kazala je da je redakcija magazina provela "mučan dan sa bivšom pop princezom Britney Spears te da je bila svjedok njene emotivne nestabilnosti i vapaja za pomoć koja bi svakoga šokirala i rastužila“.

"Ove sedmice, tačnije u petak, u novom broju magazina objavit ćemo fotografije i priču o ekscesivnom ponašanju bivše pop princeze. Intenzivno smo razmišljali da li da objavimo sve što se desilo sa Britney jer je ona zaista bila izvan sebe. Nije dozvolila stilistima da je pripreme za slike tako da su fotografije očajne i potom je uništila svoju skupu dizajnersku haljinu. No cijelu priču ćete vidjeti u petak“, potvrdila je Ivens.

Ove sedmice TMZ je objavio informaciju da se intervju i snimanje fotografija koje je Britney sama ugovorila sa magazinom OK! pretvorilo u pravu katastrofu jer je ona bila totalno rastresena i djelovala je nadrogirano tokom sastanka.