Sandra Bullock
0

'Oduvijek sam željela biti inspiracija za Princea'

Sarajevo-x.com
Američka glumica koja je ponovo osvojila svijet sa najnovijim filmom "The Proposal" Sandra Bullock otkrila je kako je oduvijek sanjala da jednog dana postane muza slavnom muzičaru Princeu.

Glumica priznala je da joj je pjevač bio jedan od heroja u djetinjstvu te da je maštala o tome da bude inspiraciju za njegove pjesme. Ona je čak imala priliku da upozna svog idola, ali je bila previše stidljiva da ga pozdravi.

"Bilo je to davno, kada je on došao u jedan klub u New Yorku u kojem sa radila kao konobarica. Stalno sam prolazila kraj njega, u nadi da će me primjetiti. No on me nikada nije pogledao", kazala je ona za Jam!Showbiz.

No, glumica koju u Hollywoodu nazivaju djevojkom iz susjedstva, priznala da ne bi željela upoznati slavnog Princa, jer se boji razočarenja.

"Bila sam na njegovim koncertima i ne želim da upoznam čovjeka koji čini da se osjećam tako seksi. Možda mu se ne bih svidjela, pa bih izgubila svoju privlačnosti", povjerila se ona.

Sandra Bullock proslavila se ulogom u filmu "Speed", a glumila je u filmova "28 Days", "While You Were Sleeping", "Miss Congeniality", zbog čega je zaradila titulu kraljice romantičnih komedija.