Showbiz
40

Očeva slika i prilika: Pogledajte kako danas izgledaju djeca "lovca na krokodile"

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Bindi (16) i Robert (11), kćerka i sin Stevea Irwina, "lovca na krokodile", su već narasli, a sudeći prema fotografiji koju je Bindi objavila na svom Facebook profilu, njen brat je slika i prilika svog oca.

Ova 16-godišnjakinja je na Instagram postavila selfie s bratom, napisavši: "Ovaj dječak je moj čitav svijet".

Stephen Robert Steve Irwin bio je australski zoolog i svojevremeno vrlo popularna televizijska zvijezda zahvaljujući svom televizijskom dokumentarnom serijalu "Lovac na krokodile". Irwin je preminuo u 44. godini od posljedica uboda raže dok je snimao novi serijal pod nazivom "Najopasnije životinje u oceanu".

Svoju je posvećenost i ljubav prema životinjama prenio i na svoju djecu, učivši ih na divlje životinje od malih nogu, pa je tako bilo prirodno da njegov rad nastave i nakon njegove smrti.

"Sretan rođendan mom divnom malom bratu, danas puni 11 godina. Jedan je od mojih najboljih prijatelja koji me uvijek uspije nasmijati. Svakim danom sve više liči na tatu. Volim ga više nego što se to riječima može opisati i ponosna sam na to kako divan čovjek postaje", napisala je Bindi na svom Instagramu.

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on