Obećava odvikavanje od seksa
0

Očajni Ashley Cole preklinje suprugu da ga ne ostavi

Sarajevo-x.com
Očajni Ashley Cole neprestano upućuje telefonske pozive supruzi Cheryl moleći je za oprost. On traži još jednu šansu, a obećao je i to da će otići na kliniku za odvikavanje od seksa ukoliko se Cheryl odluči da mu oprosti, prenose strani mediji.

Naime, popularna pjevačica Cheryl je ostavila supruga Ashleya Colea i to putem SMS poruke nakon što je saznala da je imao najmanje pet ljubavnica.

Iako je razvod definitivan nogometaš Chelseaja se izgleda ne može pomiriti s tom činjenicom te neprestano zove suprugu i moli za oprost. Međutim, Cheryl odbija sve njegove pozive.

"Ashley je poziva svakih deset minuta ili joj šalje SMS poruke. On je veoma emotivan i zbunjen. Predložio je Cheryl da idu na bračno savjetovanje, te također kazao kako će on otići na odvikavanje od seksualne ovisnosti. Po prvi put je priznao da ima ozbiljnih problema. No, Cheryl nije odgovorila na njegove poruke", kazao je neimenovani izvor za "The Sun".

Također neimenovani izvor je istakao kako je Cheryl često proteklih dana razmišljala da oprosti sve Ashleyu, ali ipak se odlučila da to ne učini.

"Cheryl ostavlja Ashleya i u to nema sumnje. Ali željela mu je dati neku nadu i iz poštovanja prema njemu koristila je izraz 'razdvojiti se' umjesto 'razvesti se'. Njoj sad treba još vremena kako bi načinila sljedeći korak", istakao je neimenovani izvor.

Slavni publicista Max Clifford kazao je kako bi Cheryl razvodom poboljšala svoju pop karijeru.

"To što se dešava je tužno, ali ona očito nije imala drugi izbor. Sigurno joj je bilo teško donijeti takvu odluku jer ga ona uprkos svemu voli", rekao je Clifford.

Odluku slavne pjevačice podržale su i njene djevojke iz benda "Girls Aloud".

"U braku morate jedno drugome biti vjerni. Kada ste s nekim to je velika obaveza“, kazala je Kimberley Walsh.