Showbiz
0

Obožavalac dvije godine uhodi Umu Thurman

FENA
Uma Thurman će se danas na sudu u New Yorku suočiti licem u lice s čovjekom za kojeg tvrdi da je uhodi već dvije godine, zbog čega joj je život postao "pravi pakao".

37-godišnja zvijezda filmova "Kill Bill" i "Pakleni šund" pozvana je danas poslijepodne na još jedno u nizu ročišta protiv Jacka Jordana, strastvenog obožavatelja Uminih filmova i njezin "osobni ponizni sluga, štovatelj i obožavatelj".

Bivši pacijent na Odjelu psihijatrije, Jack Jordan, optužen je na temelju slanja nebrojenih intimnih poruka lijepoj glumici i prijetnji kako će počiniti samoubojstvo ukoliko Umu vidi s nekim drugim muškarcem. Uma ga je također tužila zbog uznemiravanja brojnim telefonskim pozivima usred dana i noći kao i šuljanja oko filmskog seta za vrijeme snimanja nekih scena iz njezinih filmova.

Prema riječima tužitelja Christophera Hilla, 35-godišnji Jack Jordan je prošli četvrtak pravno optužen za uhođenje lijepe glumice na temelju uhićenja 5. travnja ove godine zbog "gledanja glumice kroz njezin prozor". Tad je smješten u zatvor uz jamčevinu od deset tisuća dolara zbog ometanja i uhođenja unazad dvije godine.

Tužitelj je također napomenuo glavnoj sutkinji Kaznenog suda Evelyn Laporte kako je porota Jacka Jordana proglasila krivim za počinjena djela, međutim, isti se nije mogao optužiti jer "optužnica nije službeno klasificirana".

Prema zahtjevu Jordanovog odvjetnika Douglasa Lyonsa, sudac je za okrivljenika naredio stručni nadzor zbog mogućnosti samoubojstva i hitno psihijatrijsko liječenje. Dakako, optuženom je naređeno kako mora prestati uhoditi Umu Thurman, te se kloniti njezina doma.