Showbiz
12

Objavljena fotografija "tajnog vjenčanja" Georga Clooneyja kada je imao samo 19 godina

Klix.ba
Atraktivni glumac koji je godinama nosio titulu najpoželjnijeg neženje, George Clooney, u svojim mladim danima je iskusio kako to izgleda kada stanete "na ludi kamen". Mladenka je bila Lisa Collins, a on je tada imao samo 19 godina.
Prije nego što pomislite da je Amal Clooney njegova treća supruga, naglasimo da je riječ o reklami koju je Clooney snimio za brend McAlpin koji se bavio prodajom odjeće za vjenčanja. Iako je reklama snimljena prije nekoliko desetljeća, fotografija je objavljena tek ovih dana.

"Jedva sam čekala dan kada će se to snimanje završiti. Bila sam ljuta što sam to morala raditi jer me je mama natjerala da volontiram, a Clooney tada nije bio poznat", rekla je Lisa čija je majka radila za ovaj brend.

Ona i Clooney imali su pravu ceremoniju vjenčanja. Bili su odjeveni u smoking i vjenčanicu, a u pozadini je svirala klasična muzika. Sada oboje imaju 53 godine.

Holivudska zvijezda Clooney postao je pravi suprug devet godina nakon toga, kada je oženio glumicu Taliju Balsam. Razveli su se nakon četiri godine braka i Clooney je tada priznao kako mu ne ide baš najbolje s brakovima. Imao je veliki broj veza, ali su svi mislili kako se nikada više neće oženiti. No, promijenila je to Britanka Amal Alamuddin, koja je prošle sedmice napunila 37 godina. Vjenčali su se u septembru prošle godine.