Predsjednik SAD-a brine za kćerke
0

Obama: Malijin automobil smije ići samo 15 na sat

Sarajevo-x.com
Obama sa kćerkama
Obama sa kćerkama
Iako američki predsjednik Barack Obama nije previše zabrinut zbog toga što stari, jer kako je nedavno rekao, njegova supruga misli da je on još uvijek zgodan, ipak ga brine to što njegove kćerke ulaze u "kritične" godine.

Američki mediji prenose kako je "prvi tata" SAD-a u nedavnom razgovoru sa ljudima iz autoindustrije izrazio nadu kako će napraviti odgovarajući automobil za njegove kćerke.

"Samo je pitanje vremena kada će Malia dobiti vozačku dozvolu. Pa, nadam se da ću ubrzo vidjeti jedan od onih automobila čija je maksimalna brzina 15 kilometara na sat. Sjedišta bi trebala izletjeti napolje svaki put kada u automobil uđu momci. Nadajmo se dečki da imate jedan takav u pripremi", našalio se Obama.

Ovo nije prvi put da se predsjednik Sjedinjenih Američkih Država ovako šali na račun svojih kćerki, ali istovremeno i brine za njih.

Nedavno je gostujući u emisiji "Dobro jutro, Amerika" opisao kako bi izgledao njegov susret sa potencijalnim momkom neke od njegovih kćerki.

"Pozvao bih ga u Ovalni ured, zamolio bih ga za njegov prosjek ocjena i saznao kakvi su njegovi planovi kada je u pitanju karijera", rekao je Obama, te dodao: "Malia i Sasha, ako ovo gledate, ja sam se samo šalio".