Showbiz
0

Novak Đoković će uručiti jednu od MTV EMA nagrada na ceremoniji u Milanu

Klix.ba
Trenutno najbolji teniser svijeta Novak Đoković u nedjelju navečer će biti jedan od prezentera na MTV EMA dodjeli evropskih muzičkih nagrada.

Naime, osim Novaka, ulogu prezentera nagrada u nedjelju će imati i Charli XCX, britanski reper Tinie Tempah i manekenka Hailey Baldwin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ashley Benson i Shay Mitchell, ženski bend Fifth Harmony i holandski DJ i producent Martin Garrix.

U Milanu će nastupiti brojne svjetske muzičke zvijezde, među kojima su Justin Bieber, Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, Twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, Macklemore & Ryan Lewis i Andrea Bocelli.

Prvi put ove godine bit će dodjeljena i nagrada MTV Video Vizionari , a ona će otići u ruke članovima kultnog sastava Duran Duran.

Koju će nagradu i kome uručiti Novak Đoković za sada nije poznato. Voditelji dodjele bit će Ed Sheeran i manekenka Ruby Rose.

Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade i trenutno se takmiči za zvanje najboljeg evropskog MTV izvođača.