Želi izbjeći pažnju policije
0

Nogometaš Jermaine Pennant hromirao svoj automobil

Totalsport
Pennantov ljubimac na četiri točka
Pennantov ljubimac na četiri točka
"Ogledalce, ogledalce, čiji automobil najljepši je?", pita se najvjerovatnije 28-godišnji engleski nogometaš Jermaine Pennant kad stane pred svoj Aston Martin DBS Coupe.

Engleski mediji donijeli su vijest o čudnovatom krilnom napadaču Stoke Cityja, nekad najvećem talentu engleskog nogometa, koji je ponovno "zabljesnuo" izvan terena. Pennant je hromirao svoj 242.000 eura vrijedan automobil, u čijoj se karoseriji sada okolina savršeno ogleda.

Još 2007. godine imao je tada 24-godišnji daroviti krilni nogometaš važnu ulogu pri Liverpoolovu proboju do finala Lige prvaka. Otad, međutim, njegova igračka karijera ide isključivo nizbrdo. Štaviše, u više je navrata dosad Pennant dokazao da ima problema s elementarnim vozačkim pravilima, zbog čega je odležao 30 dana u zatvoru.

U januaru 2005. godine pokušao je pobjeći policijskoj patroli u alkoholiziranom stanju. Nije u tome uspio: imao je koncentraciju alkohola u krvi dva i po puta veću od dopuštene, a još je upravljao neregistriranim vozilom. Godinu dana ranije oduzeta mu je vozačka dozvola jer je autocestom vozio u krivom smjeru.

Na kraju, dobio je tromjesečnu kaznu zatvora, no umanjena mu je na 30 dana. Ako je najnovijim potezom želio izmaći pažnji policije na cesti, Pennant je, nema sumnje, pronašao "pametan" način.