"Velika poznavateljica nogometaša"
0

Nives Celzijus: U nogometu ima i homoseksualizma

Sarajevo-x.com
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvatska jet-setterica Nives Celzijus napisala je novu knjigu, a povodom toga otkrila koliko je trajao novi kreativni proces u njenom životu te dala neke pikanterije iz svijeta poznatih nogometaša.

"Vrlo brzo nakon pisanja 'Gole istine' odlučila sam se na pisanje nove knjige. Konstantno nešto piskaram, bile to pjesme, kolumne ili knjige. Uglavnom ne mogu bez svog laptopa i kucanja po tastaturi. Knjiga se zove 'U krevetu s Cristianom', a izlazi za desetak dana. Na tapetu su nogometaši i žene koje ih okružuju. U nekim slučajevima i muškarci, jer štogod mislili Vlatko Marković i Zdravko Mamić u nogometu ima i homoseksualizma", otkrila je prsata Nives.

U knjizi su, između ostalog, tračevi iz svlačionica i događaji koji su svojevremeno šokirali nogometni svijet, a ljudi izvan toga svijeta nisu imali prilike čuti nešto o tome. Priče su i domaće i internacionalne. Nives je prikupljala priče uz pomoć nekih prijatelja s Facebooka koji su također dio tog nogometnog svijeta. Neke djevojke nogometaša velikodušno su podijelile s njom sve detalje svoje veze pa čak joj i prepustile ljubavne poruke.

"U jednom trenutku sam imala toliko poruka, da sam mogla napisati tri nove knjige", povjerila se Nives portalu Index.hr. Dodala je kako ne razmišlja o tome hoće li njena nova knjiga ponoviti uspjeh prvijenca, "Gole isitne", već želi novu knjigu izdati na što više jezika.

Nogometaša koji su se našli na njenim stranicama ovaj put je previše. Uključuju, kaže, Ligu petice, ali i ostale evropske nogometne lige. Za kraj je "velika poznavateljica nogometaša i njihovog svijeta", dala svoje objašnjenje na činjenicu da su nogometaši često u brojnim preljubničkim aferama. Ona, naime, smatra da to nije fenomen koji uključuje isključivo nogometaše.

"Nogometaši su zbog svoje popularnosti i poželjnosti među suprotnim spolom češće u mogućnosti, a time i pod stalnim povećalom javnosti. Nisu nogometaši ti koji se mijenjaju, već se konstantno pomiču granice žutog, senzacionalističkog novinarstva, pogotovo u Engleskoj i time su njihovi nogometaši sve češće na udaru", zaključila je Nives.