Ljiljana Petrović
0

"Nisam uzela pare od Tošinog koncerta"

Sarajevo-x.com
Ljiljana Petrović, menadžerica tragično preminulog Toše Proeskog obratila se obožavateljima ovog makedonskog pjevača kako bi demantirala sve lažne informacije koje su se u zadnje vrijeme pojavljivale u medijima.

Kako pišu makedonske novine, Ljiljana Petrović, odnosno tvrtka Final Cut T. produkcija čiji je ona bila direktor, dužna je državi 180.000 eura poreza.

„Što se tiče mog osobnog duga prema državi Makedoniji nisam ga vratila, niti sam kako pišu, uzela novce od koncerta. Novci su uplaćeni na račun Fondacije Toše Proeski, kao što se zna. Odrekla sam se svih svojih prava u korist roditelja i još me neki imaju snage prozivati.

Živim u Srbiji jer nisam makedonski državljanin jer više na radim. Povukla sam se iz svega, ali nekima ni to nije dosta. Glupo je i bezvrijedno da nakon svega što sam napravila svih ovih godina ljudi samo pišu o lošem, a dobro nikog ne zanima. Zar se na kraju svega još moram i opravdavat a u protekle dvije godine prošla sam pakao i još uvijek sam bila u stanju pomoći i uraditi sve što se od mene tražilo zbog ljubavi i sjećanja prema Toši“, istakla je Petrović.

Što se tiče Međunarodne fondacije Toše Proeski, koja svake godine dodjeljuje donacije u humanitarne svrhe, navodi da nije njen član, te da je koncert u znak sjećanja na Tošu na gradskom stadionu u Skopju pomagala na zahtjev Fondacije bez bilo kakvog honorara.

„Radila sam to iz čiste ljubavi prema Toši, jer je on to zaslužio i željela sam samo da uspije taj koncert i da ostane tradicija. Oni koji znaju što znači organizirati koncert na stadionu znaju da to nije nimalo lako. Pošto sam napustila muzički svijet iz ljubavi prema Toši, za daljnje koncerte ovlaštena je Fondacija i oni odlučuju o svemu. A uvijek sam tu da im pomognem ako zatreba“, kazala je ona za Toše fan club.