Angelina Jolie
0

"Nisam planirala da imam veliku porodicu"

Sarajevo-x.com
Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: world entertainment news)
Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: world entertainment news)
Angelina Jolie priznala je da je oduvijek planirala da ima dvoje djece. U razgovoru za magazin Vogue glumica je istakla da su ona i njen partner Brad Pitt odlučili proširiti porodicu onda kada su osjetili da su spremni i da mogu izdržavati veliku porodicu.

"Planirala sam da imam dvoje djece. Kada razmišljate o porodici morate znati jeste li sposobni nositi se s tim i kako će se vaša djece međusobno odnositi", kazala je Jolie.

Ona je dodala da roditelji jednostavno znaju da kada imaju jedno zahtjevno dijete onda ne mogu posvetiti pažnju drugom.

"Brad i ja smo u jednom trenutku shvatili da se možemo nositi s velikom porodicom i sada imamo ogromnu i sretnu porodicu", istakla je novopečena rediteljica.

U razgovoru za magazin Vogue, prelijepa Jolie je kazala da ona i njen partner planiraju djecu školovati u Francuskoj u jednoj dobroj privatnoj školi.

Osvrnula se Angelina i na svoj ljubavni život otkrivši kako i nakon pet godina i dalje tinja ljubavni plam između nje i Brada.

"Kada mislim na njega, mislim na muškarca koji je jako dobar prijatelj i izuzetan otac. Kada ga vidim kako se igra s djecom shvatim koliko ga zapravo volim", bila je iskrena Jolie.