Nakon razvoda
0

Nina Badrić pije kafu sa bivšim mužem

Sarajevo-x.com
"Nije mi lako, ali sam mirna jer znam da smo Bernard i ja učinili sve što smo mogli", u ekskluzivnoj ispovijesti za novi broj Glorije, priznala je Nina Badrić dva mjeseca nakon objave razvoda od pet godina mlađeg supruga, zagrebačkog privatnika Bernarda Krasnića.

Nakon što je javnim pismom 19. oktobra objavila da je nakon devet lijepih godina nestalo ljubavi između njih dvoje, Nina nije javno govorila o bračnom brodolomu. Povukla se u svoju intimu, a iako joj sigurno nije bilo lagano.

"Oboje smo se dugo borili i tražili način da ne odustanemo. Na kraju sam shvatila da je bolje časno odstupiti prisjećajući se jedne rečenice koja kaže “Bolje je ugasiti brak, nego da brak ugasi tebe", kazala je Nina.

Iako više ne žive zajedno, Nina i Bernard nisu posvađani. Naprotiv, i dalje se poštuju i ništa sebi ne predbacuju. Ekskluzivno za Gloriju Nina je potvrdila da se i dalje viđaju.

"Popijemo kafu i čujemo se. Imamo lijepu komunikaciju. Ne mogu zamisliti da bismo okrenuli leđa na cesti, to bi bilo pretužno", ispričala je Nina Badrić.