Rihanna
0

"Nikada se nisam plašila neuspjeha i greški"

Sarajevo-x.com
Rihanna (Foto: Bangshowbiz)
Rihanna (Foto: Bangshowbiz)
Pjevačica Rihanna kazala je kako je postala uspješna i slavna zahvaljujući tome što se nikada nije plašila da će načiniti neki pogrešan korak, te zbog toga što se nikada nije kajala zbog svojih postupaka.

U razgovoru za magazin Bravo ljepotica sa Barbadosa je istakla kako je uvijek učila na greškama iz prošlosti, ali nikada na njih nije gledala kao na neuspjeh.

"Da sam se plašila da ne učinim nešto pogrešno, danas ne bih bila ovdje gdje jesam. Na greškama se uči, a kako bih se toga prisjećala svaki dan imam i tetovažu na kojoj piše 'Nikad neuspjeh, uvijek lekcija'. Gledajući se u ogledalu svaki dan čitam tu rečenicu", kazala je slavna muzičarka.

Rihanna je također kazala kako ju je majka Monica Fenty naučila da bude jaka, davajući joj tačno onoliko slobode koliko joj je bilo potrebno dok je odrastala.

"Nisam bila baš najposlušnije dijete. Ali, nosim lijepe uspomene iz tog perioda zahvaljujući mojoj majci. Jako mnogo toga sam naučila od nje, kao naprimjer da uvijek preuzmem odgovornost za svoje postupke. Dozvolila mi je da stječem svoja iskustva i to je jako bitno, jer da nije danas ne bih bila ovako samopouzdana", ispričala je jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice.