Angelina Jolie
0

"Nikada neću otići pod nož"

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie (Foto: Daily Mail)
Angelina Jolie (Foto: Daily Mail)
Slavna glumica i novopečena rediteljica Angelina Jolie dala je intervju za britanski Daily Mail u kojem je, između ostalog, govorila o svojoj porodici, odnosu s partnerom Bradom Pittom, karijeri, ali i o svom izgledu.

Prelijepa 35-godišnjakinja tvrdi da nikada nije pomišljala na plastične operacije i da se nikada neće podvrgnuti estetskim korekcijama.

"Nisam i mislim da nikada i neću otići 'pod nož'. Ako to nekoga usrećuje onda uredu. Međutim, ja to sebi neću uraditi", kategorična je bila Angelina.

U intervjuu glumica je govorila i o svojoj vezi s Bradom Pittom, majčinstvu i neprestanoj brizi o djecu.

"Trenutno više uživam u radu, jer više uživam i u životu. Kada imate djecu cijeli vaš svijet se okrene. Tada pored sebe imate te male ljude koji vas nasmiju i svaki dan vas podsjećaju na ono što je važno", kazala je Jolie.

Oskarovka je istakla i to da ona i njen partner djeci prije svega pružaju ljubav i osjećaj sigurnosti.

"Ohrabrujemo ih i puštamo da pokažu svoju individualnost i da znaju ko su", kazala je brižna majka.

Na kraju je govorila i o svom prvijencu, filmu "Bezimena ljubavna priča" čija se radnja dešava u BiH tokom posljednjeg rata.

Upravo taj film podijelio je bh. javnost, a Angelini je čak bila oduzeta, pa ponovo data dozvola za snimanje kadrova u BiH.

"Bila sam u mnogim postkonfliktnim područjima i moja želja je bila da napišem priču o utjecaju rata na društvo, o tome kako su se ljudi promijenili i kako su se promijenili njihovi životi i njihova budućnost", kratko je odgovorila rediteljica.