Djeca J. Lo.
0

Nikad ne nose istu odjeću dvaput

Sarajevo-x.com
Glumica i pjevačica Jennifer Lopez svojim blizancima Emmi i Maxu nikad ne oblači istu, skupu dizajnersku robicu dvaput.

Slavna J. Lo. ne voli kad njezini petomjesečni blizanci nose istu robicu dvaput, pa makar se radilo o skupoj odjeći s potpisom slavnih modnih kreatora.

Nedavno ju je jedna dobrotvorna zaklada zamolila da donira neki komad svoje odjeće na aukciji slavnih. Jennifer je naravno pristala i donirala prekasnu večernju haljinu vrijednu preko 10.000 dolara. Također je velikodušno ponudila odjeću svoje djece, objasnivši organizatorima da im nikad ne oblači istu odjeću, no budući da je na aukciji bila isključivo odjeća za odrasle, morali su odbiti njezinu ponudu. Jennifer je rekla da žali zbog toga jer su neke krpice za klince koštale i preko 1.000 dolara.

U međuvremenu su Jennifer i njezin suprug Marc u potrazi za novom dadiljom. Naime, već su dvije dadilje dale otkaz jer se nisu mogle nositi s prezahtjevnim rasporedom kakav im je nametnuo ovaj slavni bračni par. Navodno od dadilje zahtijevaju da se brinu o djeci 16 sati dnevno, svih sedam dana u sedmici. Prva dadilja izdržala je svega sedmicu, dok se druga zadržala malo duže.