Showbiz
0

Nije dugo patio za Katie: Tom Cruise se ženi četvrti put

Klix.ba
Tom Cruise (Foto: EPA)
Tom Cruise (Foto: EPA)
Otkako se razveo od Katie Holmes 2012. godine, Tom Cruise se potpuno posvetio karijeri i snimanju filmova. No, kako piše magazin Star, 53-godišnji zavodnik konačno je odlučio posvetiti pažnju i privatnom životu.

Tom se zaljubio u svoju lijepu britansku asistenticu Emily Thomas koju je već zaprosio. Prema navodima Stara, Tom i Emily su u vezi od kraja 2014. godine.

"Zaljubljen je preko ušiju u Emily, a ona dijeli iste emocije. Među našim društvom kruži priča da će je zaprositi", rekao je izvor blizak glumcu za Daily Mail.

Emily i Tom upoznali su se prošle godine kada je sniman film "Mission: Impossible. Rogue Nation"

"Tom je bio impresioniran njom i tada joj je jasno rekao kako želi da radi s njim na sljedećim projektima", dodao je izvor.

Još nisu pokazali svoju zaljubljenost u javnosti, ali njihove kolege kažu da izgledaju sretno, te da je Emily veoma brižna prema njemu.

Ukoliko se vjenča s Emily, Tomu će to biti četvrti brak. Prva supruga bila mu je Mimi Rogers sa kojom se vjenčao 1987. godine i od koje se razveo 1990. godine kada se vjenčao s Nicole Kidman koju je upoznao na setu filma "Days of Thunder". Treća je bila Katie kojom se oženio 2006. godine. Ima troje djece: Suri (9), Isabella (22) i Connor (20).