''Ples sa zvijezdama''
0

Nicole Scherzinger i Derek Hough u samom vrhu

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Svađa reality zvijezde Kate Gosselin i profesionalnog plesača Tony Dovolana bila je u centru pažnje u šou programu ''Ples za zvijezdama'' koji je održan u ponedjeljak naveče. Prije nego što je svaki par izašao na binu, producenti su objavili snimke sa proba gdje se nekoliko ''zvijezda'' posvađalo sa svojim partnerima profesionalcima.

Erin Andrews i Jake Pavelka su se ''zakačili'' sa svojim partnerima, dok su u prepirci najviše prednjačili Kate i Tony.

Dok su se pripremali svoju izvedbu za ponedjeljak naveče, Kate se okomila na njegove nastavne metode.

"To je kao da mi je rekla kako da vas naučim kako plesati. To je ono što radim cijeli život", rekao je Tony nakon što mu je Kate rekla da nije razumjela njegove instrukcije.

Žustra diskusija između njih dvoje se nastavila. Kate je tvrdila da Tony nije čuo ono što ona govori, na šta je on odgovorio: "Slušam te sve ove dane."

Uprkos svojoj kratkoj i seksi crvenoj haljini, Kate je griješila u radu sa nogama u izvedbi pjesme Eltona Johna "I'm Still Standing", te je zbog lošeg nastupa oštro napadnuta od strane žirija.

Dok su Kate i Tony završili na samom dnu, na vrhu je mjesto bilo rezervisano za Nicole Scherzinger i Dereka Hougha, koji su pobijedili priredivši energetski i seksi nastup uz Rihanninu pjesmu "SOS".

Za ovaj nastup oni su dobili ovacije iz publike.

Pamela Anderson i Damian Whitewood plesali su uz pjesmu "I Wanna Be Loved By You".