Osjećala se usamljeno
0

Nicole Scherzinger bolovala od bulimije

Klix.ba
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Pjevačica Nicole Scherzinger je priznala da je nekada u prošlosti bolovala od bulimije. Scherzinger je otvoreno govorila o svojim problemima i životu za emisiju "Behind the Music" televizije VH1.

"Mrzila sam sebe. Gadila sam se sama sebi i bilo me sramota. Osjećala sam se usamljeno. Bila sam u grupi, ali se nikada u životu nisam osjećala tako usamljeno", rekla je Scherzinger o vremenu provedenom u grupi Pussycats Doll.

Pjevačica je priznala da se zbog svojih problema nije okrenula alkoholu i drogama, ali da se nakon nastupa tjerala na povraćanje.

"Pretpostavljam da je to bila moja ovisnost. Nikada se nisam drogirala, ali sam imala svoju ovisnost. Dok sam bila na bini, sve je bilo super. Nakon nastupa bi otišla u svoju sobu, osjećala bi se usamljeno pa bi zbog toga činila razne stvari. Bulimija je bila moja ovisnost", kazala je Scherzinger.

Pjevačica je svoju bolest krila i od ostalih članica grupe.

"To sam radil svaki dan godinama. Svaki put kada bi bila sama nekoliko trenutaka, to bi uradila. Od toga dobijete žuljeve i ogrebotine po rukama pa sam to morala kriti. Mada, mislim da su ostale djevojke znale", dodala je Scherzinger.