Showbiz
92

Nicole Kidman Jimmyju Fallonu: Mogao si imati moj broj i nemoj se pretvarati

Klix.ba
Australska glumica Nicole Kidman gostovala je u posljednjem izdanju emisije Tonight Show sa Jimmyem Fallonom, a vrhunac se desio kada je jedna od najljepših žena u svijetu showbiza podsjetila voditelja da je kod nje "propustio dobru šansu".

Ovo nije prvi put da Kidman i Fallon imaju naugodan momenat za vrijeme emisije. U izdanju Tonight Showa iz 2015. godine Australka je otkrila američkom voditelju da je zapravo bila zainteresovana za njega kada su se prije mnogo godina upoznali u njegovom stanu.

Fallon tada nije shvatio njenu namjeru i sve je palo u zaborav dok se Kidman nije pojavila u njegovoj poznatoj emisiji prije godinu dana.

Emisija iz 2015. godine:

<iframe class="lazyload" data-src="https://www.klix.ba/xplayer?v=qtsNbxgPngA&sifra=161120049&Segment=Magazin&Podkategorija=Showbiz" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen>
Ove sedmice, Fallon je ponovo ugostio lijepu Kidman koja ga je podsjetila na još jedan momenat koji je Fallon očigledno zaboravio. Naime, Kidman je za vrijeme zabave u kući redatelja Davida Finchera od voditelja očekivala potez, odnosno da će barem zatražiti njen broj telefona.

"To je bilo davno, još u vrijeme kada su Brad Pitt i Jennifer Aniston bili zajedno (2000-2005 op.a.). Mogao si tražiti moj broj jer je to bila neka vrsta druge runde. I opet si 'kiksao'. Znaš da je to istina i nemoj se pretvarati“, rekla je Kidman koja je u emisiju tada pozvala svoga supruga Keitha Urbana.

Video posljednje emisije pogledajte u nastavku:

Fallon danas ima dvoje djece, a od 2007. godine u braku je sa producenticom Nancy Juvonen. Kidman ima dvoje djece sa suprugom Urbanom sa kojim je u braku od 2006. i dvoje usvojene djece s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.