Josh Holloway
0

"Ni sam ne znam rasplet 'Izgubljenih'"

Sarajevo-x.com
Američki glumac Josh Holloway, najpoznatiji po svojoj ulogi u serijalu 'Izgubljeni', izjavio je da ni sam ne zna šta će se dešavati u narednim epizodama.

Josh Holloway, koji u megapopularnoj seriji 'Izgubljeni' igra plavokosog Sawyera, listu Loaded je priznao da nikad ne zna šta će se slijedeće u seriji dešavati, te da se on i ostatak ekipe često 'igraju pogađanja'

'Samo jednom sam pogodio šta će se desiti u seriji, inače je nemoguće predvidjeti šta se slijedeće sprema na otoku niti gdje ćemo završiti', izjavio je Holloway.

Serija 'Izgubljeni' (The Lost) je jedna od najpoznatijih televizijskih drama svih vremena, a dobitnik je i nagrada Emmy i Zlatnog globusa.

Serija prati živote grupe likova koji se nakon avionske nesreće nađu na pustom otoku u Južnom Pacifiku. Nakon nekog vremena, 'Izgubljeni' saznaju da otok krije mnoge tajne te da pored njih na otoku žive i misteriozna bića nazvan 'Drugi' (The Others).

Za seriju je specifično što ima desetak glavnih likova koji isto tako kriju mračnu prošlost za koju saznajemo putem 'flashbackova' likova. Emitiranje serije je počelo u septembru 2004., dosad je snimljeno 6 sezona, a 'šokantni kraj' i završna sezona se očekuju u periodu 2009/2010.