Porodična svađa
0

NFL zvijezdu supruga ubola nožem

Totalsport
Brandona Marshalla, krilnog napadača NFL (američki fudbal) tima Miami Dolphinsa, u subotu je ujutro po lokalnom vremenu u njihovu domu u floridskom Browardu nožem ranila supruga.

Nogometaš star 27 godina hitno je operisan u obližnjoj bolnici. Slučaj je htio da mu pri ubodnoj rani u predjelu trbuha nije stradao niti jedan vitalni organ. Doktori tvrde da će se u potpunosti oporaviti i nastaviti karijeru.

Nakon žestoke kućne svađe kuhinjskim ga je nožem ranila godinu dana mlađa supruga Michi Nagomi Marshall, koja je potom uhapšena. Policija je protiv nje podnijela prijavu za teži tjelesni napad.

Tokom je dana Michi, koja tvrdi da je reagirala u samoobrani, puštena na slobodu nakon što je za nju uplaćena kaucija od 7.500 dolara.

"Ovo je vrlo teška situacija za Brandona i cijelu porodicu. Sreća je u nesreći da će se sasvim oporaviti,", rekao je njegov advokat Harvey Steinberg.

Navodno je ranjeni i operirani sportistaveć pušten na kućnu njegu. Na svom je Twitter-profilu informaciju objavio njegov biograf Dennis White.