Cher
0

"Ne mogu da se naviknem na to da je moja kćerka muško"

Sarajevo-x.com
Cher
Cher
Muzičarka Cher, gostujući u showu Davida Lettermana, istakla je kako se još uvijek ne može navići na to da je njena kćerka sada muško, te ga stalno stalno oslovljava u ženskom rodu.
Chas
Chas
Cher je prvi put progovorila o odluci kćerke da promijeni spol. Istakla je kako je podržala njenu odluku da se podvrgne hirurškom zahvatu, ali i dalje se ne može privići na to da je njena Chastity zapravo Chas.

"Kada smo prije nekoliko godina prvi put sjeli i razgovarali o tome, rekla sam da promijeni spol ako stvarno misli da to treba učiniti", kazala je Cher.

Pjevačica je otkrila da joj je kćerka, odnosno sada sin, još prije deset godina kazala da se osjeća kao da je zarobljena u tuđem tijelu.

"Ona je bila lezbijka. Mislim još uvijek je, ali danas je to drugačije", dodala je Cher.

Proslavljena muzičarka napomenula je kako je mogla razumjeti svoju kćerku, te joj je zbog toga podržala u odluci da promijeni spol.

"Ja se savršeno osjećam u tijelu žene, ali kada bih se kojim slučajem probudila u tijelu muškarca na sve moguće načine bih pokušala da što prije izađem iz tog tijela. Tako se osjećao i Chas, nije mu bilo ugodno biti žena, ali sada je sretan", kazala je 64-godišnja zvijezda, napominjući da se sada i sama divi svom sinu jer mu nije bilo jednostavno donijeti takvu odluku, pogotovo zbog toga što mu je majka slavna i što mediji prate svaki njen, ali i njegov korak.