Govorila o svojim problemima
0

VIDEO / Naomi Campbell se rasplakala kod Oprah

Sarajevo-x.com
Naomi Campbell
Naomi Campbell
Naomi Campbell je u javnosti poznata kao sjajni supermodel koji prokosi godinama, ali i kao bahata bogatašica koja u svojim nervoznim ispadima nerijetko napada ljude. Ipak, kada je o tome progovorila na gostovanju u emisiji poznate američke voditeljice Oprah Winfrey tamnoputa diva se rasplakala.

Campbell je izjavila kako nije mrzovoljna žena koja gubi kontrolu svaki put kad stvari ne idu onako kako to ona želi. Također je priznala da ljudi pokušavaju iskoristiti njeno povjerenje, a da je to ljuti jer ju je majka ostavila još dok je bila dijete.

"U pitanju je strah, ljutnja dolazi iz straha... To nije izgovor. Ja nemam izgovor za svoje ponašanje", rekla je 39-godišnja manekenka.

Naomi je ostala poznata po napadima i otkazima svojoj posluzi, a priznaje da je išla na satove oslobađanja od bijesa kako bi izašla na kraj s ovim problemom.

Ona je još 2000. godine proglašena krivom jer je starijoj pomoćnici prijetila da će je izbaciti iz auta u pokretu i gađala je telefonom. Kasnije, 2005. asistenticu je gađala Blackberryjem, a dvije godine poslije to isto dočekalo je i kućnu pomoćnicu. Kasnije je napala uposlenike avioprevoznika British Airlinesa.

"Preuzimam odgovornost za stvari koje sam učinila", rekla je Campbell Oprah. "Jako sam posramljena."

Naomina majka Valerie Morris imala je 19 godina kad se porodila, te je svoju kćerku ostavila drugima da se o njoj brinu dok je ona putovala u nadi da će postati balerina i izgraditi bolji život za svoje dijete.