Showbiz
33

Najpoznatiji YouTube par se razvodi: Jesse i Jeana nisu podnijeli pritisak devet miliona fanova

Klix.ba
Jesse Wellens i Jeana Smith koji su prije skoro sedam godina osnovali svoj YouTube kanal na kojem su do suza nasmijavali svoje vjerne gledaoce i s njima dijelili svaki dan svog života, razvode se. BFvsGF kanal više neće funkcionisati na dnevnoj bazi.

Par je snimio emotivni video u kojem su obavijestili javnost, odnosno svoje vjerne pratioce, da se razvode jer nisu mogli izdržati pritisak javnosti. Objavili su to plačući. Video do sada ima 4,5 miliona pregleda.

Jesse je rekao kako će napraviti pauzu od blogovanja i veze te je najavio da se planira preseliti u New York City, a Jeana ostaje u Philadelphiji.

"Možda vam svakodnevno snimanje izgleda zabavno i kao igra, ali to stvara pritisak na nas i postalo je toksično za vezu. Ovo je užasno i znam da će mnogi od vas biti razočarani. Svakodnevno dijeljenje naše veze s milionima ljudi online skoro sedam godina nije zdravo", rekao je.

Jeana je kazala kako mnogi koji ih gledaju misle da imaju savršen život, ali da je to razlog samo zato što ne prikazuju svoje probleme na videima.

"Osjećam se izgubljeno, tužno i nemirno i teško je biti izložen očima javnosti i svačijem mišljenju, sudu i, iako ne shvatam sve stvari lično, vremenom vam to formira misli. Mi smo donosili odluku na osnovu toga šta vas čini sretnim", rekla je.

Zamolili su parove da se ne snimaju svaki dan, a fanove da ne budu bijesni.

"Kanal neće biti ugašen. Vratit ćemo se ubrzo, ali ne znamo kako. Osjećam veliku ljubav prema Jeani i još želim snimati cool videa, ali ne na dnevnoj bazi", rekao je.

Nakon što je video postavljen Jesse je otkrio kako ide u New York da pronađe svoju kćerku koju nikada nije upoznao i koja je usvojena.

"Da, imam kćerku. Nikada se nismo upoznali i to me ubija. To je duga i luda priča. Trebam izaći iz svog sanduka i pronaći je", rekao je Jesse.

Vezani članci