Lenny Kravitz
0

"Najbolje se osjećam kad sam do koljena u blatu"

Sarajevo-x.com
Američki roker Lenny Kravitz koji će 9. juna 2009. nastupiti na Gradskom stadionu u Banjoj Luci najbolje se osjeća na svom ranču u Brazilu ili kolibi na Bahamima, izjavio je ovaj muzičar.

Iako mu dugogodišnja karijera omogućava veoma luksuzan život, muzička zvijezda Lenny Kravitz je najsretniji kad se odmara na svom. Osim ranča i kolibe, roker posjeduje i stan u Parizu i ekstravagantnu vilu u Miamiju, ali ipak tvrdi da, iako su mu materijalne stvari drage, one ga ne određuju.

Muzičar koji je prošle godine počeo turneju "Let Love Tour" 20(09) na kojoj slavi dvadeset godina rada, dodaje: "Volim Pariz, ali ipak sam najsretniji na svom ranču u Brazilu ili u svojoj kolibi na Bahamima. Ustvari, najsretnjiji sam kad sam do koljena u blatu", te nastavlja: "Kad sam na tim mjestima, ne trebam puno, samo osnovne stvari. Zaista spavanje pod zvijezdama i plivanje u moru je sve što mi treba za sreću."

Ovaj 45-godišnjak sumnja da bi neke njegove kolege preživjee takav način života.

"Neki moji prijatelji, bilo da su rock zvijezde ili ne, ne bi preživjeli u brazilskoj džungli ili na napuštenoj plaži na Bahamima bez svojih kozmetičkih proizvoda, kremica i ormara punih odjeće. Jednostavno ne bi", zaključio je Kravitz pred koncert u BiH.