Showbiz
0

Naga Alicia Silverstone u PETA-inoj reklami

Sarajevo-x.com
Grupa za zaštitu životinja PETA objavila je reklamu u trajanju od 30 sekundi u kojoj poznata glumica Alicia Silverstone priča o svom životu kao vegetarijanka i to posve naga. Zanimljivo je da se reklama za sada pojavljuje samo u Hustonu koji je proglašen gradom sa izuzetno velikim brojem gojaznih ljudi.

Reklama je po prvi put emitovana u Houstonu u srijedu. Razlog zbog kojeg je PETA odabrala upravo Hustonu za premijeru ove neobične reklame jeste što je ovaj grad poznat po svom nezdravom načinu ishrane i po velikom broju gojaznih ljudi. Naime, ove godine je redakcija magazina Men's Fitness Huston proglasila šestim gradom po broju gojaznih ljudi u SAD-u.

U zanimljivoj reklami glumica Alicia Silverston izlazi iz bazena, naravno potpuno naga, govoreći o svojim iskustvima sa vegetarijanskom ishranom i o tome kako se dobro i poželjno osjeća otkako je iz svoje ishrane isključila meso.

"Nisam oduvijek bila vegetarijanac, ali sam oduvijek voljela životinje. Fizički, posljedice moje odluke bile su nevjerovatne“, kaže 30-godišnja glumica tokom reklame.