Odmor pred turnir u Londonu
0

Nadal se priprema za Wimbledon u društvu dvije djevojke

Klix.ba
Osvajač nedavno završenog Roland Garrosa, Rafael Nadal, pod velikim je pritiskom pred početak još jednog Grand Slam turnira godine - Wimbledona. Naime, od tenisera se očekuje da osvoji svoj treći naslov u Londonu.

No, slavni Španac se ne opterećuje previše pa je samo nekoliko dana pred početak Wimbledona odlučio predahnuti u svojoj domovini. Teniser je u društvu dugogodišnje partnerice Marije Francisce Perello i još jedne djevojke snimljen na obalama Marbelle.

Popularni Rafa se sjajno zabavljao u veselom društvu, plivao je, igrao odbojku u vodi i vozio jet-ski, a u pauzama ekipa se sunčala i lješkarila na jahti usidrenoj na obalama španskog grada.

Nadal i Perello su u vezi sedam godina. Zbog posla ona nije u mogućnosti da ga prati na turnirima, a kako kaže, i da joj to obaveze dozvoljavaju, to ne bi bilo dobro ni za nju ni za njega.

"Njemu je potreban prostor kad se takmiči i sama pomisao da po čitav dan se prilagođavam njegovim potrebama me iscrpljuje. Ne, kad bih ga pratila na turnirima prestali bismo se slagati", kazala je nedavno Perello koja unatoč Nadalovom bogatstvu ne želi napustiti svoj posao u jednoj osiguravajućoj kući na Mallorci.